Arbetsgrupper

Inom föreningen finns olika arbetsgrupper som jobbar för trivsel och föreningens bästa.

 

Är du intresserad och vill du veta mera om grupperna och deras arbete kontaktar du någon i styrelsen. Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du här under fliken Om oss .

Bygg & underhåll:

I området finns ett flertal byggnader som vi alla tar del av. Precis som våra egna stugor behöver dessa ibland extra kärlek för att bibehållas i vackert skick. Detta passar dig som är händig och kan hantera hammare, såg och målarpensel och som tycker om att se resultat.

Trädgårdsgruppen:

Denna grupp har redan gjort underverk, så att det ständigt blomstrar och ser ljuvligt ut för oss alla, men även för gäster. Detta passar dig som är kreativ och vill vara med att skapa ett så fint område som möjligt för allas njutning.

Aktivitetsgruppen:

Deltagarna i denna grupp bidrar till trevliga aktiviteter under säsongen. Det kan vara allt från gemensamma grillkvällar, midsommarfirande och andra frivilliga evenemang.

Detta passar dig som gillar att planera o genomföra roliga o festliga aktiviteter tillsammans med oss alla.

Gräsklippargruppen:

Denna grupp får området att ständigt vara på topp. Ibland kan man nästan tro att det är golfbana vi besöker. Detta passar dig som tycker om att styra ratten och ha en stund för dig själv, varför inte med lite musik eller podcast i öronen.

Kompostgruppen:

Komposten har vi nog alla besökt för att bli av med de vissna så att våra egna lotter ständigt kan glänsa. I denna grupp ser man till att det finns plats att fylla på och att det gamla är under säkert förvar. Detta passar dig som har lite muskler och som tycker att det ska vara ordnat och snyggt även på en kompost.

Klubbstugan

Den här gruppen tar hand om vår klubbstuga och ser till att den är tipp topp inför säsongen både för våra egna aktiviteter och även för uthyrning av stugan. Det här passar dig som gillar att fixa och ordna för andra.

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close